APASSIONATA momenten

 • Pas de Deux
  Pas de Deux

  Pas de Deux

  Tour 2007/2008 “Grand Voyage” – in een perfecte harmonie verovert het team van Luis Valenca de harten van het publiek met gecompliceerde hogeschooldressuur.

 • Sylvie Willms en “Litador”
  Sylvie Willms en “Litador”

  Sylvie Willms en “Litador”

  Tour 2005/ 2006 “Homage” – Tussen Sylvie Willms en haar lusitanohengst Litador bestaat een heel hechte band. Hier betoveren ze de toeschouwers met hun vrijheidsdressuur.

 • Vuur-garrocha
  Vuur-garrocha

  Vuur-garrocha

  Tour 2011/2012 "Samen voor Altijd" - Alejandro Barrionuevo presenteerde een spectaculaire vuur-garrocha met zijn Andalusiër "Gallareto".

 • Sylvie Willms en haar arabieren
  Sylvie Willms en haar arabieren

  Sylvie Willms en haar arabieren

  Tour 2009/ 2010 “Charm of Freedom” – Met haar harmonieuze vrijheidsdressuur bezorgen Sylvie Willms en haar arabieren de bezoekers heel wat onvergetelijke momenten.

 • Impressies van India
  Impressies van India

  Impressies van India

  Tour 2007/ 2008 “Grand Voyage” – De veelzijdige en levendige 'Grand Voyage’ voert het publiek van APASSIONATA mee op een geheimzinnige reis rond de wereld!

 • Vrijheidsdressuur
  Vrijheidsdressuur

  Vrijheidsdressuur

  Tour 2011/ 2012 „Samen voor Altijd“ – Alex Giona en zijn tien schimmels doen de toeschouwers met een indrukwekkende dressuur verwonderd staan kijken en doen hen dromen.

 • Pegasus
  Pegasus

  Pegasus

  Tour 2008/ 2009 “Nostalgia” – Petra Geschonneck paart pure elegantie aan  ingetoomde kracht als zij in de arena verschijnt als een ware “Pegasus”.

 • Laurent Jahan en zijn twee ezels
  Laurent Jahan en zijn twee ezels

  Laurent Jahan en zijn twee ezels

  Tour 2009/ 2010 “Charm of Freedom” – Het komische nummer van de Fransman Laurent Jahan en zijn beide ezels Miko en Basile maakt jong en oud steevast aan het lachen.

 • “Kozakken uit de Oekraïne”
  “Kozakken uit de Oekraïne”

  “Kozakken uit de Oekraïne”

  Tour 2009/ 2010 “Charm of Freedom” – De Kozakken uit de Oekraïne zorgen voor heel wat spannende momenten met hun adembenemende stunts.

 • Patrice Raymond’s “Hongaarse post”
  Patrice Raymond’s “Hongaarse post”

  Patrice Raymond’s “Hongaarse post”

  Tour 2009/ 2010 “Charm of Freedom” – Met zijn “Hongaarse post”, vol actie en dynamiek, neemt Patrice Raymond, staand op de paardenruggen, keer op keer de hindernissen.

 • Camargue
  Camargue

  Camargue

  Tour 2007/ 2008 “Grand Voyage” – de werkelijk schitterende Carmargue paarde voeren het publiek letterlijk langs de sterren tijdens de “Grand Voyage”.

 • Het decor
  Het decor

  Het decor

  Tour 2008/ 2009 “Nostalgia” – Niet alleen de paarden en de prachtige muziek van APASSIONATA bezorgen het publiek een onvergetelijke avond, de setting en de special effects dragen daar zeker ook aan bij.

FacebookIcon: TipAFriend

APASSIONATA momenten

De mooiste APASSIONATA-momenten van de vorige tournees.

Videogalerie

Nauti show’mme „Ikuisesti yhdessä“ kauneimmista kohtauksista.

Videogalleriaan